Teške netrpeljivosti u Dinamu

Lokalni sport - Četvrtak 10.05.2012 - 23:16

Već duže vremena, prema našem izvoru iz upave Dinama, u klubu vlada velika netrpeljivost između trenera prvog tima Davora Tasića i pojedinih, tzv. starih trenera iz omladinskih selekcija.

- Do svađe je došlo zbog bahatog ponašanja trenera Tasića, koji po mišljenju pojedinih „starih“ trenera u klubu najgore rešenje po klub, jer se njemu pripisuje opstanak Dinama kao uspeh, a u stvari radi se o „sređivanju“ utakmica od pojedinih čelnika u sadejstvu sa rukovodstvom lige i sudijske organizacije.

 

Pomenuti treneri tvrde da Tasić, bez obrazovanja i licence za vođenje kluba, na svakom koraku bruka klub svojim impovizacijama, kako na treninzima tako i na utakmicama.

 

Fizički obračun izmešu trenera izbegnut je zahvaljujući energičnom reagovanju čelnika kluba, koji su zapretili da će svi akteri biti najureni iz Dinama ukoliko se ne pomire međusobno – navodi naš izvor.

 

Kako saznajemo, tenzije među trenerima su splasle, ali do pomirenja ipak nije došlo.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: