Trojka za Jelenu

Lokalni sport - Utorak 31.12.2013 - 12:35

Udruženje građana “Za naše Vranje” organizovalo je humanitarno-sportsku akciju “Naša trojka pomoći za Jelenu Simić” u cilju pomoći mladoj Vranjanki za operativno lečenje u nekoj od inostranih bolnica u Turskoj ili Nemačkoj.

Sa lica mesta Sa lica mesta

Na takmičenju u šutiranju trojki učestvovalo je 58 muškaraca i sedam devojaka. Tom prilikom je sakupljeno 16.150 dinara.

U ženskoj konkurenciji prvo mesto osvojila je Tijana Stoilković, drugo Katarina Cvetkov i treće Mirjana Zdravković.

Od muškaraca najbolji je bio Marjan Prvulović, drugi Nenad Savić i treći Lazar Nikolić.

Pored takmičara prisustvovali su i nekoliko desetina gledalaca. Na kraju su svi bili prezadovoljni organizacijom i dobrom atmosferom.

- Po završetku takmičenja Jelenina majka Danijela je bila prezadovoljna i uputila je zahvalnost udruženju što je posle dužeg vremena učinilo njenu ćerku srećnom i što smo uspeli da vratimo osmeh na njeno lice.

Inače, naš cilj je bio da manifestacijom “Trojka za Jelenu” iniciramo i druge, u čemu smo uspeli, da krenu sa humanirarnim akcijama kako bismo Jeleni obezbedičli uspešno lečenje – kaže za OK Radio predsednik udruženja “Za naše Vranje” Ilija Popović.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: