Tužna je Morava

Lokalni sport - Nedelja 10.06.2012 - 09:18

Fudbaleri Morave iz Vladičinog Hana izgubili su u poslednjem kolu Niške zone u Leskovcu od ekipe Sloge, rezultatom 4:3.

Ekipa Morave Ekipa Morave
Oni su osvojili 15., preposlednje mesto koje vodi u Pčinjsku okružnu ligu i zajedno sa rukovodstvom kluba ispisali najtužniju starnicu u svojoj dugogodišnjoj istoriji.
 
Improvizacija i nesposobnost lokalne vlasti, koja je vlasnik kluba, da organizuje rad od najmlađih kategorija do seniorskog tima dovela je do totalnog rezultatskog kraha. 
 
Morava je uspela, zahvaljujući pobedama u poslednjim kolima prvenstva, da napabirči 20 bodova. 
 
Od 30 odigranih utakmica ima 5 pobeda 8 nerešenih i 17 poraza, uz gol razliku – 34 datih, 65 primljenih golova. 
 
Da bi opstali u ligi trebalo im je minimum 17 bodova, skoro koliko su i osvojili u celom pravenstvu. A, što je tragično, polovina protivnuika su ekipe iz sela koja gravitiraju Leskovcu i Nišu, od kojih mnoge nemaju uslove za normalno  takmičenje. 
 
Šta reći za Hančane koji imaju jedan od boljih terena, a sigurno najbolje svlačionice i službene prostorije u okrugu i šire?
 
Da ispadanje u „beton“ ligu gde će igrati sa Pavlovcem, Alakincem, Levosojem, Suvojnicom, Bukurevcem i drugim ekipama nije smak sveta, pokazaće potezi koje će povući lokalna vlast. 
 

Jedino dobitna kombinacija je zahvaliti se mnogima koji su tu radi lične ili političke promocije i vratiti sportske radnike koji će organizovati rad na pravi način i ekspresno vratiti Moravu u Nišku zonu. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: