VLASINSKI TRIATLON dobio četvrtog ŠAMPIONA (VIDEO)

Lokalni sport - Ponedeljak 06.08.2018 - 11:57

Vranje - Pobednik 4.Vlasinskog Triatlona Samoprevazilaženja i ujedno ovogodišnji prvak Srbije za Olimpijski triatlon je Milan Tomin iz TK „Triogy Racing“.

U triatlonu je učestvovalo 108 takmičara FOTO: Šri Činmoj Maraton Tim U triatlonu je učestvovalo 108 takmičara FOTO: Šri Činmoj Maraton Tim
„Triatlon samoprevazilaženja“ je po četvrti put održan na Vlasinskom jezeru, ujedno kao državno prvenstvo Srbije, a od ove godine po prvi put i kao državno prvenstvo Makedonije.
 
U triatlonu je učestvovalo 108 takmičara iz Srbije, Makedonije, Bugarske i Mađarske.
 
Milan Tomin iz TK „Triogy Racing“ je pobedio rezultatom 2:08:48
 
Drugoplasirani je Bojan Karanović TK „Dynamic Novi Sad“ sa rezultatom 2:08:12, a trećplasirani je Stojan Popovski iz Makedonije.
 
Pobednica Olimpijskijskog triatlona za žene je Antonija Brezovska iz Makedonije sa rezultatom 2:47:45, drugoplasirana je Aneta Arifi iz TK „Olipija“ iz Bora, a trećeplasirana Ivana Gerčakova iz Makedonije.
 
U trci Sprint triatlona u muškoj konkurenciji pobedio je Nikola Medan, a u ženskoj Anđelka Boћić.
 
U trci dece ispod 16 godina za dečake  je pobedio Novak Stojiljković iz Leskovca sa rezultatom 23:49 a za devojčice Marta Ilić iz Bora sa rezultaton 25:51.
 
Organizator Vlasinskog Triatlona Samoprevazilaženja je "Šri Činmoj Maraton Tim" iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i Opštinom Surdulica.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: