Voja talisman za Nikolića

Lokalni sport - Utorak 22.04.2014 - 11:20

Vranje - Vranjanac Vojislav Stanković, dvadsetšestogodišnji štoper aktuelnog šampiona Srbije beogradskog Partizana, bivši igrač Dinama iz Vranja, ovog proleća je najsigurniji fudbaler u odbrani Partizana i u njega trener Marko Nikolić ima puno povrenje.

Vojislav Stanković Vojislav Stanković

Stankovićeve dobre igre nisu ostale nezapažene i na leto, prema rečima njegovog menadžera, sigurno odlazi iz Partizana. Za njega je zainteresovano više inostranih klubova.
   
Iako nema reputaciju reprezentativca (mada je odigrao jedan meč za državni tim, protiv Japana) niti je bio planiran da počne sezonu, izrastao je u pravog talismana crno-belih, jer sa njim u timu prvak Srbije ima savršen učinak. Jer, kad god je bio starter u 2014. Partizan je pobeđivao bez primljenog gola! A, činjenice sve govore, Sloboda (1:0), OFK Beograd (2:0), Javor (1:0) i Jagodina (2:0).

Jasno je – s njim u startnih 11, branilac titule ima maksimalan učinak: četiri pobede bez primeljenog gola!

Stameni štoper iz Vranja je bio u sastavu i na poslednja tri meča jesenje sezone kod Vuka Rašovića. Obratite pažnju na ishode. Voždovac 1:0. Spartak 2:0. Čukarički 1:0.

Daleko od toga da je bezgrešan i da mu se ne potkrade kiks. Ipak, Voja je popravio igru poslednjih godina i više ne deluje panično kao u početnim danima na Topčiderskom brdu.

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: