Vranjanci na početku sa Jagodinom

Lokalni sport - Petak 20.09.2013 - 09:58

Rukometaši Vranja 1957 u 1. kolu Prve rukometne lige grupa Istok, dočekuju ekipu Jagodine, u subotu, 21. septembra, od 19 časova.

RK Vranje iz slavljeničkih dana RK Vranje iz slavljeničkih dana

Ekipa Vranja pojačala se se Anđelićem iz Niša koji igra na mestu srednjeg beak, a od iskusnih nastupaće veteraniu Vladan Plavlović i Nenad Stanković, kao Nikola Stamneković

Gro ekipe, činiće mladi rukometaši koji su izborili prvo mesto u Drugoj ligi grupa Morava i plasirali se u jednu od pet prvih liga koje postoje pri RSS..

Prema najavama iz tabora vranjskog prvoligaša, rukometaši spremno dočekuju početak takmičenja sa ciljem da se ne bore za goli opstanak već da stvore organizaciju i ekipu koja će biti stabilan prvoligaš.  

Protiv Jagodine, Vranjanci obećavaju veliku borbu i pobedu. Liga je puno kvalitetnija od Druge lige, a ekipe Dubočice iz Leskovca, Planinke iz Kuršumlije, Radničkog iz Niša, Vlasotinca, BSK iz Bujanovca i ostale su za respekt i poštovanje.

Jedini problem, prema našim saznanjima, koji ima klub je nepostojanje odgovarjuće licence za takmičenje u Prvoj ligi od strane trenera Darka Stanojkovića.

Očekuje se da će bivši trener Dušan Stevanović Grobar ustupiti svoju licencu klubu u kome je stekao svu svoju ličnu afirmaciju i da će Stanojković voditi ekipu sa klupe.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: