Vranje 1957: Imamo sve uslove za uspeh

Lokalni sport - Petak 06.10.2017 - 10:35

Rukometaši Vranja 1957 će ovog vikenda odmeriti snage sa ekipom Priboja, u borbi za učvršćivanje na čelu tabele Super B lige grupa Istok-Zapad.

Tim je kompletan, a atmosfera pozitivna Tim je kompletan, a atmosfera pozitivna

Vranjski rukometaši su nakon dva odigrana kola na prvom mestu sa četiri osvojena boda, uz gol razliku 76 datih i 63 primljenjnih golova.

Ove sezone, RK Vranje 1957 je ušao sa jasnim ciljem, a to je osvajanje prvog mesta i plasman u elitnu Super A ligu, kaže potpredsednik kluba Boban Petrović.

- Nakon uspešnog gostovanja u Topoli, gde smo savladali ekipu Karađorđe, rezultatom 39:31, pripremamo se za utakmicu sa neugodnom ekipom Priboja, gde očekujemo pobedu i nova dva boda.

Raduje nas što se u ekipu vraća trener Ljubomir Obradović koji je zbog obaveza u ženskoj reprezentaciji Srbije bio kratko odsutan, kao i povratak rukometaša Davora Lakovića, koji nije nastupio u Topoli zbog bolesti.

Bićemo kompletni, atmosfera u klubu je pozitivna, tako smo stvorili sve potrebne uslove za uspeh
– kaže Petrović.

Klub poziva verne navijače i sve ljubitelje rukometa i sporta da dođu u što većem broju da uživaju u igri i da se na kraju zajedno raduju.

Utakmica se igra u subotu, 7. oktobra u Sportskoj hali od 19 časova.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: