Vranje domaćin turnira u američkom fudbalu

Lokalni sport - Subota 01.10.2016 - 10:38

U nedelju 2. oktobra na gradskom stadionu u Vranju (Kosovska ulica) sa početkom u 14:30 časova biće održan turnir u američkom flag fudbalu Srpske asocijacije američkog fudbala.

"Vrane" organizuju turnir na domaćem terenu; Foto: KAF "Vrane"

Domaća ekipa, klub američkog fudbala „Vrane“, ugostiće svoje rivale iz regionalne divizije Jug: „Golden Bears“ iz Bora, „Wild Boars“ iz Kragujevca i „Werevolves“ iz Valjeva.

Turnir će se igrati po sistemu „pet na pet“, u dva poluvremena po 20 minuta. Biće odigrano ukupno devet utakmica.

Turnir organizuje vranjski klub američkog fudbala „Vrane“ uz pomoć Centra E8.

Pre početka turnira i u poluvremenu biće organizovan muzički program, a prisutni će pružiti podršku akciji borbe protiv nasilja nad ženama koja se sprovodi u okviru projekta „Budi muško klub“ Centra E8.

Podsećamo da su „Vrane“ jedini klub američkog fudbala južno od Niša koji se bavi ovim atraktivnim i dinamičnim sportom.

Klub je osnovan u martu 2015. godine, a već u oktobru iste godine je zabeležio istorijski uspeh osvajanjem vicešampionskog mesta u svojoj diviziji.

„Vrane“ pozivaju sve ljubitelje sporta da prisustvuju ovom nesvakidašnjem sportskom događaju i podrže klub u borbi za finalni turnir, koji će se održati početkom novembra u Beogradu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: