Vranjski maratonci u srpskom vrhu

Lokalni sport - Sreda 26.10.2016 - 10:18

Vranje - Članovi Atletskog kluba “Vranjski maratonci” nastavili su sa nizom uspeha u ovoj sezoni, dobrim rezultatima na trkama u Apatinu i Skoplju.

Kristijan Stošić, državni vicešampion; FOTO: Kristijan Stošić, državni vicešampion; FOTO: "Vranjski maratonci"

Trojica vranjskih atletičara su u Apatinu učestvovali na državnom prvenstvu Srbije u polumaratonu i sva trojica su se popela na pobedničko postolje.

Kristijan Stošić je postao državni vicešampion u polumaratonu, osvojivši u Apatinu drugo mesto u generalnom plasmanu.

U okviru državnog prvenstva Srbije održana je i trka u konkurenciji pripadnika vojske i policije, na kojoj je Milan Anđelković postao prvak države, a Siniša Stanković osvojio treće mesto.

Istovremeno je u Skoplju održana polumaratonska trka “23. oktomvri”, u znak sećanja na Dan makedonske revolucionarne borbe, na kojoj je “Vranjske maratonce” predstavljao Ivan Stanković.

- U poslednjih mesec dana šest takmičara našeg kluba popelo se na pobedničko postolje.

Naredna trka na kojoj će naši atletičari učestvovati je polumaraton u Velesu, a nakon toga krajem novembra idu na maraton u Crikvenici u Hrvatskoj, dok će Kristijan Stošić trčati na maratonu u Istanbulu
– navode u saopštenju “Vranjski maratonci”.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: