Vratio se Petrov

Lokalni sport - Nedelja 21.07.2013 - 11:59

Viktor Petrov (37), potpisao je ugovor za svoj matični klub OK Vranje, gde je u mladosti, a i kasnije doživeo afirmaciju.

Viktor Petrov Viktor Petrov

Njegovo iskustvo mnogo će značiti mladim odbojkašima Vranja, koji pod rukovodstvom trenera Slavoljuba Stojanovića, nameravju da se sledeće sezone vrate u Drugu loigu “Istok”.

Petrov je bio dugogodišnji prvo OK Vranje, a potom i OK Mladost sa kojom je ostvario veliki uspeh plasmanom u Prvu ligu. Igra na svim pozicijama u timu, a najviše je pružio na poziciji primača igrajući svojevremeno za superligaša Smederevo.

- Pravi je vođa na parketu i od njega mlađi odbojkaši mogu puno da nauče – ne samo o sportu nego i o ljudskim vrlinama – navodi trener Stojanović.

U odbojci je od formiranja OK Vranje, od 1992. godine. Jedan je od najboljih odbojkaša koje je Vranje imalo do sad, a posebno se istakao u protekloj deceniji.

Jedno vreme bio je član superligaša Smedereva, a nstupao je za OK Niš i Partizan iz Lipljana.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: