Vučković preuzeo "žorkice"

Lokalni sport - Utorak 19.03.2013 - 10:07

Bratisalav Bata Vučković, novi je trener ŽOK Vranje. On je pre tri kola nasledio dugogodišnjeg odbojkaškog stručnjka Zorana Ristića.

- Ristić je zbog nesuglasica sa upravom napustio klub, a ja pošto imam trenersku licencu tri godine preuzeo sam vođenje tima.

Smatram da možemo da održimo nivo kvaliteta od prošle jeseni i da pronađemo prostora da još napredujemo – kaže Vučković.

Novi trener  Vučković  zadovoljan je igrom svojih izabranica u prethodna tri kola, a posebno u Majdanpeku gde su oduševile publiku.

- Odigrali smo ponajbolje u nastavku sezone u ligi i lagano došli do pobede.

Sve linije su funcinisale odlično i ovo je znak da se vraćamo u pravu formu što nagovestuje nove pobede – navodi Vučković.    

On je pre stupanja na dužnost trenera bio direktor kluba, a svojevremeno je bio sekretar FK Dinamo, u Prvoj Telekom ligi, sve dok je predsednik kluba bio Nebojša Zupančić.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: