Za Tasića bronza na startu

Lokalni sport - Četvrtak 25.04.2013 - 09:57

Miloš Tasić, strelac SK Vranje, osvojio je treće mesto i bronzanu medalju u prvom kolu Kupa streljačkog saveza Srbije MK oružjem, koje je održano u Novom Sadu.

Tasić Tasić

- To je ujedno i prvo takmičenje naših strelaca malokalibarskim oružjem u sezoni, koja će trajati do prvenstva Evrope krajem jula i početkom avgusta u Osijeku (Hrvatska).

Na startu, od naših strelaca su nastupili Miloš Tasić i Melanija Zdravković i postignuti rezultati su prema očekivanjima za početak sezone.

Miloš Tasić i pored niza pehova tokom nastupa, u konkurenciji najboljih juniora Srbije, u olimpijskom meču je osvojio treće mesto (60 metaka ležeći), dok je u trostavu (3x40) zauzeo 4. mesto – navodi trener Bogdan Mitrov.

Melanija Zdravković u konkurenciji najboljih juniorki Srbije osvojila 10. mesto.

U sklopu priprema kandidata za sastav juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, Miloš Tasić će od 27. aprila do 2. maja boraviti na zajedničkim pripremama u Sremskoj Mitrovici.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: