Žestoko u Levosoju

Lokalni sport - Utorak 20.08.2013 - 23:59

Vranje - U selu Levosoje kod Bujanovca, 5. avgusta, počeo je sedmi po redu Memorijalni turnir u malom fudbalu „Janjić Saša Cale“, u znak sećanja na tragično poginulog fudbalera iz tog sela.

Publika u Levosoju Publika u Levosoju

Turnir se igra u organizaciji porodice Janjić.

Svake večeri okupi se oko 1500 gledalaca na stadionu za male sportove O.Š. “Vuk Karadžić” kako bi uživali u atraktivnim potezima majstora malog fudbala.

Ove godine prijavilo se 28 ekipa raspoređenih u četiri grupa, a dalje idu prve četiri ekipe iz svake grupe. Svake večeri odigraju se po četiri utakmice.

Prijava po ekipi bila je 5.000 dinara, a nagradni fond je 140 000 dinara.

Turnir je multietničkog karaktera, igraju ekipe srpske, albanske i romske  nacionalnosti.  

U ekipama ima dosta profesionalnih igrča futsala, prve i druge lige, kako iz Vranja, tako i iz Gnjilana i Prištine, svaka utakmica je „finale pre finala“.

Ekipe su iz Vranja, Bujanovca, Preševa, Prištine, Gnjilana, Levosoja…

Goran Mladenović Tatar, majstor malog fudbala, koji nastupa za vranjsku ekipu “Familija” za OK Radio kaže da je njegova ekipa spremna.

- Igramo dobro i iz utakmice u utakmicu podižemo formu i uvek igramo za gol više, mi jednostavno ne znamo da se branimo. U ekipi smo svi rođaci, zato se i zovemo “Familija” – navodi popularni Tatar.

Turnir su podržali i MZ Levosoje, Opština Bujanovac, (Veterinarska stanica, Crveni Krst, Kafe Cap-Cap, TV Spektar, VIP, Musa kompani) Bujanovac, (Idea Graf, Mesara Mišić) – Vranje.

Finalno veče kao i utakmica za treće mesto zakazani su za 29. avgust.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: