ZLATANOVIĆ ponovo među ORLIĆIMA

Lokalni sport - Sreda 23.08.2017 - 14:17

Vranje - Mladi napadač Radnika, Igor Zlatanović, ponovo se našao na spisku mlade reprezentacije Srbije.

Golovima zaslužio mesto u mladoj selekciji Srbije FOTO: FSS Golovima zaslužio mesto u mladoj selekciji Srbije FOTO: FSS

Zlatanović se našao na spisku stručnog štaba mlade reprezentacije i selektora Gorana Đorovića.

Ovim je još jednom ukazana velika čast kako mladom prvotimcu, tako i našem klubu, navode iz uprave surduličkog superligaša.

Đorović je, prema sopstvenim rečima, pozvao uglavnom najjače mlade snage domaćeg fudbala.

- Nikome vrata nisu zatvorena, naprotiv. Na ovom spisku ima dosta igrača sa minulog EP u Poljskoj i ja ne sumnjam da će oni biti silno motivisani da i u novom ciklusu potvrde svoj kvalitet i naša očekivanja – izjavio je selektor Đorović.

Igor Zlatanović se može pohvaliti postizanjem odlučujućih golova i brojnim asistencijama na dosadašnjim utakmicama mlade reprezentacije, što je i u velikoj meri doprinelo da se ponovo nadje na spisku za kvalifikacionu utakmicu Srbija - Gibraltar 1. septembra u Jagodini.

Srbija će se u kvalifikacijama takmičiti u Grupi 7, zajedno sa selekcijama Gibraltara, Makedonije, Rusije, Jermenije i Austrije.

Meč sa Gibraltarom ''Orlići'' će igrati 1. septembra na domaćem terenu, a zatim će 6. oktobra gostovati selekciji Makedonije.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: