ŽOK ostao bez trenera

Lokalni sport - Četvrtak 12.02.2015 - 08:30

Vranje - Nikola Andonović, dosadašnji trener Ženskog odbojkaškog kluba Vranja, podneo je ostravku na mesto šefa stručnog štaba vranjskog ženskog drugoligaša.

Foto: Arhiva OK Radio Foto: Arhiva OK Radio

-  Za funkcionisanje kluba najbitnija je atmosfera između trenera i igračica ona mora da bude pozitivna bez ikakvih nesporazuma . Došli smo u situaciju da trener nije mogao da uspostavi takav kontakt iako je u početku to postojalo, ali se kasnije promenilo. Došlo je do problema u ekipi – kaže Dušan Đedović, predsednik ŽOK Vranje.

Uprava kluba je prema njegovim rečima u razgovoru sa trenerom Nikolom Andonovićem  zaključila da je najbolje da se on povuče.  

Andonović je sa dosta uspeha vodio tim u prvom delu sezone i osvojio drugo mesto iza niškog Milenijuma.

Do početka šampionata ostalo je desetak dana pa uprava kluba mora brzo da reaguje i da postavi novog trenera ekipe. Drugi deo šampionata počinje 21. februara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: