"Žorkice" bolje od Paraćinki

Lokalni sport - Nedelja 10.03.2013 - 12:50

Odbojkašice Vranja savladale su na svom parketu, u 13. kolu Druge odbojkaške lige grupa “Istok” ekipu Paraćina, maksimalnim rezultatom 3:0.

ilustraciija ilustraciija

Vranjanke su nakon slabe igre protiv Bora i niškog Milenijuma zaigrale onako kako se od njih očekivalo i bez većeg napora  savladale borbene gošće iz Paraćina.

Zoran Ristić, trener vranjskih “žokica” zadovoljan je igrom svojih izabranica i očekuje da u kontinuitetu pružaju najviše što mogu.

- Prošli smo najteži period, kada je ova mlada ekipa imala obaveze na polufinalnom turniru za juniorskog prvaka Srbije i ujedno igrala zahtevno prvenstvo.

Uspeli smo da se konsolidujemo i očekujem dobru igru u sledećem kolu i pobedu u duelu sa ekipom Majdanpeka na stranui – navodi Ristić.

ŽOK VRANJE – ŽOK PARAĆIN 3:0
Po setovima: 25:23, 25:19, 25:13.

Vranje: Stefana Trajković, Nedeljković, Milica K. Trajković, Novković, Milica G. Trajković, Pejković, Rangelov, Marković, Anđela Janjić, Tamara Trajković, Andrijana Janjić.

Paraćin: Banđur, Aleksić, Bogdanović, Kojadinović, Ljubisavljević, Knezelac, Živanović, Lalić.

Sudije: Aleksić (Vranje) i Stanković (Leskovac)
Meč trajao: 70 minuta

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: