Deki: Možda budem trener Zvezde

Nacionalni sport - Nedelja 16.11.2014 - 09:17

Proslavljeni srpski fudbaler Dejan Stanković rekao je posle oproštaja od dresa Crvene zvezde da će se možda jednog dana vratiti kao trener među "crveno-bele".

Starsportphoto Starsportphoto

Bivši kapiten Srbije je trenutno pomoćnik Andree Stramačonija na klupi "Zebri", a u subotu je u igru ušao u 39. minutu i odigrao poslednjih pet minuta u ’crveno-belom’ dresu sa kapitenskom trakom.

- Hvala još jednom i Zvezdi i Udinezeu što su mi omogućili ovakav oproštaj. Ušao sam u trenerske, i ko zna možda jednog dana dođem u Zvezdu kao šef stručnog štaba. Ovo je vrlo težak i kompleksan posao, moram mnogo da se uči, tako da, videćemo - rekao je Stanković.

Stanković je takođe naglasio da je subotnjom utakmicom zatvorio krug.

- Još nisam svestan svih svojih emocija. Tak kada se sve slegne, moći ću da govorim o svemu što sam doživeo. Hvala svima, ovo je najlepši način da zatvorim krug svoje velike karijere. Ovde sam počeo, hvala Tomi Milićeviću, Vladimiru Petroviću, hvala Delijama, ovo može samo na Marakani da se doživi, ovo je čudo. Nemam reči da opišem kako se osećam - naglasio je Stanković.

Stanković se, inače, tokom vikenda pominjao kao glavni kandidat za mesto selektora Srbije posle ostavke Dika Advokata.


 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: