ABA: Fajnal for u Nišu?

Nacionalni sport - Subota 23.02.2013 - 01:33

Predsedništvo Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija odlučilo da stupi u kontakt sa čelnicima ABA lige zbog organizacije finalnog turnira.

 

Duga potraga za gradom domaćinom završnog dela ABA lige mogla bi uskoro da bude završena.
 
Posle brojnih nagađanja oko eventualne kandidature Beograda i zvanične prijave Kragujevca, turnir bi mogao biti dodeljen Nišu.
 
U petak je održana 12. sednica Predsedništva Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija i sa nje je poslata jasna poruka:
 
"Predsedništvo je donelo odluku da se stupi u kontakt sa čelnicima ABA lige koji su pokazali interesovanje da se finalni turnir ovog takmičenja održi u Nišu", piše u saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu regionalnog saveza.
 
Nišlije su se prethodnih godina dokazale kao dobri domaćini završnih turnira Kupa Radivoja Koraća, što će biti jak argument u borbi za domaćinstvo nikad važnijeg fajnal fora ABA lige.
 
Igokea je pobedom u Skoplju u petak uveče značajno povećala svoje šanse za osvajanje prvog mesta i direktan plasman u Evroligu, čime bi dočekala završni turnir bezbrižnija od rivala.
Mondo

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: