Đilas: Fajnal-for u Beogradu

Nacionalni sport - Utorak 12.03.2013 - 13:24

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas potvrdio je da će fajnal-for ABA lige biti odigran u Beogradu. Gradonačelnik Beograda istakao je da je na sastanku sa direktorom Jadranske lige Romanom Liscem postigao dogovor oko organizovanja završnice takmičenja u glavnom gradu Srbije.

- Obavestio sam gospodina Lisca da mi kao grad ne možemo da platimo 100.000 evra, koliko domaćin plaća Jadranskoj ligi, ali da smo spremni da obezbedimo besplatno korišćenje beogradske Arene ili hale Pionir, u zavisnosti od toga za koju se od ove dve hale organizator odluči – istakao je Đilas, a prenosi Beta.

Predsednik Košarkaškog saveza je u dodao da je u razgovoru sa Liscem raspravljao i o bezbednosnim merama oko organizacije fajnal-fora.

- Jedini moj zahtev je bio da Jadranska liga plati osiguranje dvorane od nastanka potencijalne štete, što je deo standardne procedure prilikom održavanja bilo koje manifestacije. Razgovarali smo i o problemu bezbednosti, s obzirom na dešavanja na finalu Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i uputio sam gospodina Lisca da to pitanje reši u dogovoru sa nadležnim državnim organima – istakao je prvi čovek srpske košarke.

Završni turnir regionalnog takmičenja održaće se od 25. do 27. aprila.

sportal.rs

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: