Donald: Prvo da popijemo pivo i da se opustimo

Nacionalni sport - Petak 04.08.2017 - 08:53

Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao da njegova ekipa mora da bude sprema za bilo kog protivnika u poslednjoj fazi kvalifikacija za Ligu Evrope

Zvezdini fudbaleri spremni na sve FOTO: FK Crvena zvezda Zvezdini fudbaleri spremni na sve FOTO: FK Crvena zvezda

Prvi strani kapiten u istoriji Zvezde Mičel Donald je istakao da igrači prvo žele da se opuste i popiju pivo.

- Kada pobediš dva puta, to je veoma dobar osećaj. Znali smo i pre početka utakmice da će biti teška. Imali smo sreće na kraju, ali smo je zaslužili -rekao je Donald novinarima u Pragu.

Zvezda je prošla u baraž za Ligu Evrope, pošto je u revanšu pobedila Spartu sa 1:0, posle 2:0 prošle nedelje u Beogradu.

Crveno-beli će protivnika u baražu za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope dobiti na žrebu, koji će se početi u petak od 13 časova u Nionu.

Na pitanje kakva su mu očekivanja pred žreb, Donald je rekao:

- Pa, to je žreb. Videćemo. Moramo da budemo spremni na sve. Možemo da dobijemo jakog protivnika ili na papiru slabijeg protivnika. Da budem iskren, sada ne razmišljamo o tome. Još smo pod utiskom ove pobede. Ne želimo da se poredimo s drugim timovima, želimo da budemo bolji od svih. Ali, prvo ćemo da popijemo pivo i da se opustimo.

Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: