Formula 1 u Rusiji od 2014.

Nacionalni sport - Nedelja 27.01.2013 - 10:00

Već naredne godine voziće se trka za Veliku nagradu Rusije u formuli 1. Ovo su se dogovorili predsednik Rusije Vladimir Putin i prvi čovek formule 1 Berni Ekelston. Trka u Rusiji će se voziti na stazi u Sočiju.

Ekelston i Putin (foto:rts) Ekelston i Putin (foto:rts)

 

U kalendaru formule 1 od naredne godine naćiće se i trka za Veliku nagradu Rusije, koja će se voziti u Sočiju. U tom gradu poslednji dogovor su postigli predsednik Rusije Vladimir Putin i prvi čovek formule 1 Berni Ekelston.
 
„Prva trka biće održana u novembru 2014. godine. Problema oko izgradnje staze nema. Projekat vredan 127 miliona funti završiće se u roku", rekao je Anatoli Pakomov, jedan od vodećih političara u tom gradu.
 
Zbog problema oko izgradnje staze postojala je opasnost da će formula 1 još jednom zaobići Rusiju, ali sada je izvesno da će se u ovoj zemlji 2014. godine voziti najbrži cirkus na svetu.
rts

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: