Hetafe pratio Zvezdino dete

Nacionalni sport - Ponedeljak 25.08.2014 - 13:30

Prema pisanju "Sporta", omladinski reprezentativac Srbije i fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić nalazi se na spisku želja člana španske Primere Hetafea.

Hetafe zainteresovan za Marka Grujića Hetafe zainteresovan za Marka Grujića

Učešće na jakim turnirima, posebno na poslednjem Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, pokazalo se kao pun pogodak za dodatnu afirmaciju igrača Crvene zvezede.

Posle Luke Jovića, Mihajila Ristića, Vukašina Jovanovića i Marko Grujić je zapao za oko skautima iz Španije. Prvoligaš iz Madrida Hetafe je pokazao ozbiljnu zainteresovanost za vezistu, u vidu petogodišnjeg ugovora.

Ipak, kao dete crveno-belih Grujić želi prvo da vidi svoj status na "Marakani" i da počne da igra za najbolji tim tokom ove sezone, pa od eventualnog transfera, za sada, nema ništa.

Postoje neke indicije da ga Zvezda ustupi na dvojnu registraciju, kako bi igrao u drugim bojama ove jeseni, a ostao da trenira pod palicom šefa Crvene zvezde Nenada Lalatovića sve dok se zvanično ne pronađe filijala crveno-belih.

B92, SPORT, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: