Hrvati u boljim klubovima? Netačno

Nacionalni sport - Petak 22.03.2013 - 12:20

Levi bek reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je da ekipa treba da se koncentriše isključivo na teren, a ne na ono što se događa oko njega.

"Navijači ne mogu da daju gol, tako da mi kao ekipa treba da se koncentrišemo na svoj posao, a ne na ono što se dešava sa strane. Prošlost ne možemo da promenimo, ali možda možemo da pokažemo fer-plej na terenu, igrači obe ekipe. Ostale stvari me ne dotiču uopšte, najvažnije je da budemo mirni u glavi“, rekao je Kolarov.

"Hrvatska je dobra reprezentacija sa mnogo kvalitetnih pojedinaca. Ali mi znamo svoju snagu i nadam se da ćemo je pokazati na terenu. Nisam saglasan sa time da oni imaju više igrača u kvalitetnijim klubovima – tu je matematika jednostavna i lako se izračuna ko gde igra“, dodao je fudbaler Mančester Sitija.

Pre 14 godina Hrvatska i tadašnja SR Jugoslavija igrali su u kvalifikacijama za EP – u Beogradu je bilo 0:0, a u Zagrebu 2:2.

"Ako bude prilike, potrudiću se da iskopiram selektora Mihajlovića. Gledao sam obe utakmice 1999, imam pozitivna sećanja jer smo nerešenim rezultatom otišli na EP. Bio sam dosta mlad, ali imam lepa sećanja od tada“.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: