I Partizan donira za Tijanino srce

Nacionalni sport - Sreda 03.04.2013 - 12:21

FK Partizan se priključio akciji „Za Tijanino novo srce“ i doniraće ceo prihod sa utakmice crno-belih i ekipe Vojvodine, koja se igra u nedelju.

Povodom toga, treningu u Humskoj prisustvovali su Sergej Trifunović i druge poznate ličnosti, koji su pozvali navijače da dođu na utakmicu.

Direktor marketinga FK Partizan Snežana Filipović, izjavila je da ovo nije obična utakmica. "Osmogodišnja Tijana boluje od veoma retke bolesti srca i jedini spas joj je operacija, koja košta milion dolara. Vreme neumitno ističe.“

„FK Partizan je doneo odluku da donira sav neto prihod sa utakmice Partizan – Vojvodina, koja se igra u nedelju 7. aprila 2013. godine od 19.00h, kako bi maloj Tijani Ognjanović produžili i omogućili lepši zivot“, dodala je ona.

Akciji su se prethodno priključili KK Crvena Zvezda, Novak Đoković, fudbalska reprezentacija Crne Gore i drugi.

Depozit za operaciju od 500.000 evra je sakupljen, ali za operacione troškove male Tijane nedostaje jos oko 200.000 evra. Kako da pomognete Tijani Ognjanović možete videti ovde.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: