Jakšićeva u drugom kolu Montereja

Nacionalni sport - Sreda 03.04.2013 - 08:58

Mlada srpska teniserka uspešno je startovala na WTA turniru, prvom u profesionalnoj karijeri, pošto je posle više od tri sata velike borbe savladala Ruskinju Veru Duševinu sa 4:6, 7:6 (6), 7:6 (2)

Mlada srpska teniserka Jovana Jakšić uspešno je startovala na WTA turniru u Montereju, prvom u njenoj profesionalnoj karijeri, pošto je posle više od tri sata velike borbe savladala znatno iskusniju Ruskinju Veru Duševinu sa 4:6, 7:6 (6), 7:6 (2).

U drugom kolu srpska teniserka igraće protiv pobednice meča između Ruskinje Marije Kirilenko i Meksikanke Himene Hermoso.

Devetnaestogodišnja Jakšićeva u glavni žreb stigla je iz kvalifikacija, gde je u utorak ujutru po srpskom vremenu u 3. kolu savladala Argentinku Mariju Irigojen sa 4:6, 6:3, 6:4.

Na turniru u Montereju učestvuje i Ana Ivanović, koja je postavljena za četvrtog nosioca. Njena prva protivnica u noći između utorka i srede je Ruskinja Marta Sirotkina.

Turnir se igra za nagradni fond od 230.000 dolara.
 

Večernje novosti

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: