JERMENI HOĆE DA ZVEZDA IGRA U GRUZIJI? Stigao predlog, poslednju reč daje UEFA

Nacionalni sport - Ponedeljak 28.09.2020 - 13:30

Neutralna lokacija, ali ne koja se spominjala do sada...

Oduka se očekuje u toku dana FOTO: FK Crvena zvezda Oduka se očekuje u toku dana FOTO: FK Crvena zvezda
UEFA će u toku dana doneti odluku o tome da li će se i gde odigrati meč između Ararat-Jermenije i Crvene zvezde, a stižu nove informacije o potencijalnim opcijama!
 
Naime, Jermeni su zbog političke situacije i proglašenja ratnog stanja predložili da se meč plej-ofa Lige Evrope igra na neutralnom terenu. Njihova ideja je da susret bude odigrano u Tbilisiju (Gruzija), javlja portal "24sedam".
 
Ranije se nezvanično spominjalo da je predlog Crvene zvezde da se igra u Beogradu, odnosno da se zameni domaćinstvo, a još dve opcije su bile na stolu.
 
Jedna je da se igra na neutralnom terenu, ali u zemljama koje su ranije nudile tu mogućnost kod UEFA (Mađarska, Grčka, Kipar i Poljska), odnosno ne bi trebalo isključiti i diskvalifikaciju Ararat-Jermenije iz takmičenja ako im ne bude dozvoljeno da napuste zemlju.
 
Oduka se očekuje u toku dana pošto je meč zakazan za četvrtak od 16 časova.
 
Žreb za grupnu fazu Lige Evrope je dan kasnije.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: