JSL: Partizanu bod na "oranici"

Nacionalni sport - Nedelja 30.11.2014 - 14:18

Fudbaleri Novog Pazara i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 (0:1) u poslednjem meču 14. kola Jelen Superlige.

Starsport Starsport

Partizan posle ovog meča ima četiri boda više u odnosu na Crvenu zvezdu, ali je još ranije obezbedio titulu jesenjeg šampiona, dok Novi Pazar ima 21 bod i na petoj je poziciji.

Partizan je poveo već u četvrtom minutu preko Danka Lazovića, a konačan rezultat postavio je De Matos u 77.

Fudbaleri Novog Pazara imali su podršku najvatrenijih navijača, iako je prvobitno klub kažnjen zatvaranjem severne tribine. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je na dva meča severni deo stadiona kraj Jošanice zbog ubacivanja petardi na meču protiv Borca, ali je Novi Pazar iskoristio mogućnost žalbe u roku od osam dana.

Novopazarska policija je pojačala kontrolu u gradu kako bi se onemugućio ulazak navijača Partizana u ovaj grad u Raškoj.

Utakmica je odigrana na očajnom terenu koji je bio razrovan i natopljen vodom, a trake koje su navijači Novog Pazara ubacili na teren tu su i ostale tokom celog meča.

Utakmica je protekla veoma burno, ubrzo posle gola Lazovića došlo je do prekida meča, jer je trener Partizana Marko Nikolić pogođen petardom koja je eksplodirala pored njega. "Crno-beli" su bili bolji rival tokom prvog poluvremena, a domaći fudbaleri pretili su preko De Matosa. I u drugom poluvremenu Partizan je bio konkretniji. Volkov je postigao gol u 72. minutu, ali je sudija signalizirao ofsajd. Posle toga trener Marko Nikolić je isključen zbog prigovora, a po izlasku sa terena navijači su ga gađali papirima.

Matos je posle dosta propuštenih prilika izjednačio rezultat u 77. minutu i postavio konačan rezultat. Domaći fudbaleri su ostali sa igračem manje na terenu, jer je drugi žuti karton dobio Tintor.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: