Kako je "gospodin Savić" obeležio prvenstvo

Nacionalni sport - Nedelja 29.07.2018 - 08:43

Hrvatski mediji su lansirali priču o "gospodinu" na srpskoj klupi, čoveku koji u svakoj situaciji ostaje veliki "sportsmen"

Poklonio se španskom selektoru FOTO: RTS/printscreen Poklonio se španskom selektoru FOTO: RTS/printscreen
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić jedan je od heroja upravo završenog Evropskog prvenstva u Barseloni. 
 
Razlog ovog puta nije samo osvojena zlatna medalja - kao selektoru ovo mu je treća zaredom - već i to što mediji širom regiona bruje o njegovom gospodskom ponašanju van terena.
 
Hrvatski mediji su lansirali priču o sprskom selektoru - gospodinu, nakon što je Savić pose vrelog polufinala i pobede "Delfina" nad "Barakudama" prvo otišao do klupe Hrvatske da čestita protivničkom štabu, a sinoć posle još uzbudljivijeg finala je načinio veliki gest poštovanja prema selektoru Španije.
 

 
Naime, kada je završen regularni deo meča (7:7) i pre nego što su svoje igrače počeli da spremaju za peterce, Dejan Savić i španski selektor David Martin su se uz osmehe izgrlili i čestitali jedan drugome.
 
A nakon što je Miloš Ćuk pogodio poslednji peterac, Savić je otišao prema španskom kolegi i poklonio se. To je bilo Savićevo priznanje za fenomenalnu igru koju je prikazao španski tim, pa i odličnu taktičku postavku njihovog selektora.
 
Nedeljnik, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: