Karadžić: Terzić se kasno setio

Nacionalni sport - Sreda 03.04.2013 - 18:04

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomsilav Karadžić saopštio je da ne želi da ulazi u polemiku sa Zvezdanom Terzićem.

Karadžić: Terzić se kasno setio Karadžić: Terzić se kasno setio

Terzić je u utorak ocenio da Karadžić ne treba više da vodi Savez, jer iza sebe ima vrlo loše rezultate.

Karadžić je ocenio da je Terzić propustio priliku da o svim temama govori na adekvatnom mestu – skupštini FSS. Zbog toga on "ne želi da ulazi u raspravu":

“Podsetio bih sve da je pre mesec dana održana Redovna sednica Skupštine FS Srbije. Na njoj smo, kao i uvek, razgovarali o svim temama – otvoreno i analitički. Toj sednici nije prisustvovao član Skupštine Zvezdan Terzić kao predstavnik OFK Beograda. Samim tim, propustio je mogućnost da na za to adekvatnom mestu otvori i temu o kojoj danas govori. Nije ignorisanje, ali ne smatram da sam dužan da danas, kada je on iz određenih razloga to odlučio, odgovaram na njegova mišljenja. Uz to, smatram da kao predsednik Fudbalskog saveza Srbije ne treba da ulazim u polemiku sa čovekom koji je sudski procesuiran zbog navodnih malverzacija u fudbalu. Samim tim, i njegov kredibilitet je svakako doveden u pitanje", saopštio je Karadžić.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: