"Možemo da stignemo Partizan"

Nacionalni sport - Ponedeljak 24.12.2012 - 09:22

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je za ‘Novosti’ da njegov tim može do titule u prolećnom delu Jelen Superlige.

Aleksandar Janković Aleksandar Janković

Nakon jesenjeg dela šampionata crvenop-beli za Partizanom zaostaju šest bodova.

“Partizan smo već jednom pobedili, i to u utakmici u kojoj nismo blistali. Ključ je u ostalim utakmicama, protiv „manjih“ ekipa, a to je stvar mentaliteta, a ne mogućnosti tima.”

“Mi smo protiv Bordoa i Partizana bili na nivou, to nije problem. U 2012. Zvezda je četiri puta savladala Partizan, ali četiri puta nije slavila u prvim sledećim utakmicama posle derbija. To zadovoljstvo samima sobom nas je skupo koštalo i to je prva stvar koju moramo da promenimo. Sve polazi od treninga”, rekao je Janković.

Eventualno osvajanje titule donelo bi Partizanu izjednačenje po broju titula sa ‘večitim rivalom’. Janković kaže dag a to ne opterećuje.

“Ne opterećuje me to, mene interesuje samo ova titula koja se u maju osvaja, ne razmišljam ni o 25 naših, ni o 24 njihove.”

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: