Mrkela posle titule: Najbolji smo i u regionu

Nacionalni sport - Petak 30.04.2021 - 11:36

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela nije skrivao zadovoljstvo posle osvojene titule i tom prilikom je istakao da crveno-beli nisu najbolji samo u Srbiji, već i u regionu.

FOTO: FK Crvena zvezda FOTO: FK Crvena zvezda
Zvezda je pobedom nad Vojvodinom osigurala četvrti naslov šampiona u nizu.
 
„Čestitam svima u klubu na osvojenoj tituli. Ovo je zaista veliki uspeh za koji smo se borili svakodnevno i radili danonoćno. Nije bilo lako, ali smo pokazali kvalitet i od starta sezone pa do danas, demonstrirali da smo najbolja ekipa u Srbiji, a rekao bih i u regionu„, rekao je Mrkela.
 
Ekipa Dejana Stankovića ima šansu da dođe do duple krune, pošto je 25. maja čeka finale Kupa Srbije protiv Partizana.
 
„Želimo da osvojimo i Kup. Rekli smo na startu sezone jasno koji su nam ciljevi i ne bežimo od toga. Očekuje nas duel sa Partizanom i smatram da možemo da trijumfujemo i da ovu sezonu arhiviramo kao jednu od najuspešnijih u prethodnih mnogo godina. Ponoviću, lestvicu podižemo i ne bojimo se novih izazova. Imamo ambiciju da sledeće sezone imamo još kvalitetniji tim i napravimo korak više„, zaključio je Mrkela.
 
Crveno-beli su poslednju duplu krunu osvojili 2007. godine.
N1, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Diogen
30.04.2021. , 20:06
Ko iole prati fudbal, ili uopšte sport u Srbiji poslednju deceniju, može da izjavi ovakve besmislice pod samo tri uslova: -ili je pokvaren -ili slep, -ili jednostavno glup. Nije isključena ni kombinacija navedenog.