MUP: Srbi ne idu ka Hrvatskoj

Nacionalni sport - Petak 22.03.2013 - 14:38

Policija Srbije do sada nije zabeležila nijedan pokušaj organizovanih grupa navijača da uđu u Hrvatsku uoči utakmice u Zagrebu, rečeno je agenciji Beta u MUP.

ilustracija ilustracija

Po dogovoru dva fudbalska saveza, gostujućim navijačima neće biti omogućen ulazak ni na utakmicu u Zagrebu, ni na revanš u Beogradu.

Hrvatski savez je najavio da će navijači Srbije, ukoliko nedozvoljeno uđu na tribine stadiona u Maksimiru, biti odmah izvedeni sa stadiona, a da im preti čak i zatvorska kazna.

Hrvatski MUP: Nema intervencija

Hrvatska policija zasad nije zabeležila nijedan pokušaj ulaska srpskih navijača u Hrvatsku uoči utakmice fudbalskih reprezentacija Srbije i Hrvatske u Zagrebu.

“Policija do ovog trenutka nije intervenisala”, rekla je portparolka policije Jelena Bikić.

Policija je ranije najavila da će kontrolisati sve granične prelaze preko kojih bi mogli eventualno da uđu srpski navijači, ali i putne pravce prema Zagrebu.

Po dogovoru fudbalskih saveza Hrvatske i Srbije navijačima gostujućeg nacionalnog tima neće biti omogućen ulazak ni na utakmicu u Zagrebu, ni na revanš u Beogradu.

Utakmica u Zagrebu počinje u 18 sati i igra se u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: