Nikolić o Partizanu: Ne preti se "srpskim Seltiksima"

Nacionalni sport - Subota 09.03.2019 - 13:17

Trener Igokee Dragan Nikolić sa ogromnim poštovanjem je pričao o Partizanu.

Partizan mora da pobedi Partizan mora da pobedi
Dva tima sastaju se u subotu u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" od 19 časova, u okviru 21. kola ABA lige.
 
"Partizan krasi izuzetno čvrsta i agresivna odbrana, brza tranzicija, jaka unutrašnja igra, snažan kontakt. Imaju čvrstinu. Partizan se sigurno više pita. Partizan je favorit u hramu košarke. Ne možemo da pretimo "srpskim Boston Seltiksima". U ovoj fazi sezone ne važe mnoge stvari, važi samo teren i 40 minuta. Onako kakva bude naša energija, tako ćemo i proći. Ukoliko se ponovi naše poslednje gostovanje neće biti dobro", rekao je Nikolić. 
 
Jedan od glavnih aduta Igokee je bivši bek Partizana Danilo Anđušić. 
 
"Pred nama su dve izuzetno važne utakmice, mečevi u koje staje cela sezona. Svima nam je jasno da bismo pobedom u Beogradu protiv Partizana rešili sva pitanja u vezi sa opstankom u ligi i da bismo mogli rasterećeno, bez ikakvog imperativa, da uđemo u poslednje kolo. Pokušaćemo da uđemo u meč maksimalno angažovano i da odigramo najbolji mogući meč. Neće biti lako, znamo na koji način moramo da igramo, posebno pred takvom publikom i u takvoj atmosferi. To svakako povećava energetske zahteve koje moramo da uložmo u ovaj duel i nadam se da ćemo uspeti tamo da ostvarimo pozitivan rezultat", rekao je Anđušić. 
 
U prvom duelu ove sezone Partizan je savladao Igokeu 97:84, na gostovanju u Laktašima početkom decembra.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: