"Novače, idi u Njujork i uzmi titulu!"

Nacionalni sport - Nedelja 19.07.2020 - 12:30

Legendarna američka teniserka Kris Evert smatra da bi Novak Đoković trebalo da igra na US Openu.

Postoji opcija i da Novak ostane u Španiji Postoji opcija i da Novak ostane u Španiji
"Ne znam zašto bi Rafael Nadal igrao u Njujorku i rizikovao povredu pred Rolan Garos, gde je veliki favorit, ali sa Novakom je drugačije. Ako je čvrsto rešen da obori gren slem rekord, a vidi da Rodžer Federer i Nadal neće igrati na US Openu , zar ne bi bilo u njegovom najboljem interesu da igra i uzme titulu", izjavila je Evert za "Ubitenis".
 
Đoković, svetski broj 1, ima 17 gren slemova, dva manje od Nadala i tri od Federera.
 
Đoković u Marbelji odlučuje o nastavku sezone
 
Novak Đoković vratio se u Marbelju, gde će nastaviti sa treninzima i pripremama za nastavak sezone. Đoković je u Španiju otputovao u nedelju uveče, pošto je njegova supruga Jelena sa decom otišla nekoliko dana ranije.
 
Poznato je da je Đoković neko vreme proveo u istom gradu, po dolasku iz Indijan Velsa, u martu, gde je imao sve uslove da trenira, između ostalog i na tvrdoj podlozi.
 
Takođe, nekoliko puta je isticao da želi da se preseli u Marbelju gde živi i radi njegov brat Marko, a sada će na istom mestu, morati da donese neke važne odluke za nastavak sezone.
 
Postoji opcija i da Novak ostane u Španiji i do 13. septembra kada počinje Masters u Madridu, ali mu je olakšavajuća okolnost to što je objavljeno da teniseri koji budu dolazili na taj turnir iz neke druge zemlje neće morati u dvonedeljni karantin.
 
Novak je od početka sezone osvojio tri titule uz skor od 18-0.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: