Odložen baraž Srbije i Finske za SP u futsalu

Nacionalni sport - Subota 14.03.2020 - 13:49

Baraž dueli futsal reprezentacije Srbije za plasman na prvenstvo sveta s Finskom, predviđeni da se igraju 9. i 12. aprila, odloženi su na neodređeno vreme zbog virusa korona

"Predložićemo termin početkom juna" FOTO: Free Images
Baraž dueli futsal reprezentacije Srbije za plasman na prvenstvo sveta s Finskom, predviđeni da se igraju 9. i 12. aprila, odloženi su na neodređeno vreme zbog virusa korona saopštio je danas Fudbalski savez Srbije (FSS).
 
"Posle konsultacija sa UEFA, prihvatili smo da se odlože mečevi s Finskom, prethodno su isto učinili i Hrvatska i Češka. Imamo dozvolu da s Fincima dogovorimo nove termine, a u slučaju da se dogovor ne postigne, onda će UEFA da preseče", rekao je Bojan Pavićević, direktor futsal selekcija i svih ženskih reprezentacija Srbije.
 
Prvi meč baraža trebalo je da se igra 9. aprila u Nišu, revanš tri dana kasnije u Finskoj.
 
"Predložićemo termin koji je početkom juna. Kada se okončaju sve lige u kojima nastupaju naši igrači, organizovaćemo mini-pripreme i odigrati baraž. Ne odgovara nam odlaganje u ovom trenutku, ali okolnosti su takve i jednostavno pratimo situaciju oko pandemije korona virusa i rukovodimo se uputstvima iz UEFA", istakao je Pavićević.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: