Okazan meč SAD i Srbije, fudbaleri nisu dobili američke vize

Nacionalni sport - Četvrtak 21.01.2021 - 15:12

FS Srbije je brzo reagovao, kontaktirao FIFA i zakazano je gostovanje selekciji Paname

"Problem zbog situacije sa korona virusom"
Prijateljska utakmica između SAD i Srbije, zakazana za 31. januar u Orlandu, otkazana je pošto srpski fudbaleri nisu dobili američke vize, potvrdio je Tanjugu portparol FCC Milan Vuković.
 
Ipak, FCC je brzo reagovao i zakazao prijateljski meč sa Panamom, za 28. januar.
 
- Bili smo iznenađeni kada nam je javljeno da fudbaleri neće dobiti vize. Prvobitni dogovor bio je da će nam vize biti izdate u Beogradu, ali posle toga nam je rečeno da ćemo vize dobiti u ambasadi SAD u Santa Domingu, gde naša selekcija igra prvi prijateljski meč protiv Dominikanske Republike. Ipak, poslednja informacija glasi da ambasada nije u mogućnosti da nam izda vizu zbog situacije sa korona virusom, Američki savez uputio nam je izvinjenje - rekao je Vuković.
 
Kako je naveo, FS Srbije je brzo reagovao, kontaktirao FIFA i zakazano je gostovanje selekciji Paname.
 
- Odmah smo kontaktirali naše prijatelje iz FIFA i u najbržem mogućem roku dogovorili smo utakmicu u Panami, za 28. januar, tri dana posle meča protiv Dominikane - istakao je Vuković.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: