“Orlovi” pali pred Špancima

Nacionalni sport - Sreda 18.09.2013 - 21:07

Košarkaška reprezentacija Srbije neće se boriti za medalje na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, pošto je ubedljivo poražena od Španije sa 90:60 u četvrtfinalu takmičenja.

Španija pobedila Srbiju sa 90:60 Španija pobedila Srbiju sa 90:60
Srbija ni u jendom trenutku utakmice nije uspela da pređe u vođstvo, a rezultat po četvrtinama bio je 21:5, 27:18, 25:16, 17:21.
 
Španija je od početka bila dominantna u svim elementima igre, a u jednom trenutku je vodila sa 40  razlike. 
 
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, rekao je da nikoga "nije htelo" u četvrtfinalnom meču Evropskog prvenstva proitiv Španije, kao i da se tim okreće predstojećoj utakmici, prenosi Beta.
 
"Ne bi trebalo da se priča o naših devet debitanata, ali mislim da je i to uticalo. Većina igrača ovde nikada nije igrala ovakve utakmice. Nije to izgovor, jer je trebalo više da se borimo, ali dogodio se takav dan, nikoga nije htelo", rekao je Krstić novinarima u Ljubljani.
 
Srbija u četvrtak igra za peto mesto, a protivnik će biti poraženi iz meča Slovenija-Franucska.
 
Ovo je najveći poraz Srbije u istoriji evropskih šampionata.
 
Raško Katić i Danilo Anđušić postigli su po 11 poena, dok je Španiju predvodio Serhio Rodriges sa 22 poena.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: