Partizan odbio najbolju ponudu ove zime!

Nacionalni sport - Utorak 05.02.2019 - 10:41

Hoće li stići još bolja?

Neizvesnost, dakle, i dalje postoji Neizvesnost, dakle, i dalje postoji
Dosta se u Humskoj očekivalo ove zime kada je u pitanju zarada od transfera tokom prelaznog roka, ali kako sada stoje stvari, sve će ostati na onih 900.000 evra koje će crno-beli inkasirati od prodaje Marka Jankovića italijanskom SPAL-u. Tu bi se moglo dodati i onih još 180.000 koje je Janković oprostio svom bivšem klubu na ime zaostalih dugovanja.
 
Očekivalo se da dodatna zarada stigne od transfera Saše Zdjelara u Bordo i pogotovo mladog štopera Svetozara Markovića, za koga se interesovalo nekoliko italijanskih klubova, ali se ništa od toga nije realizovalo.
 
U Partizanu nisu krili da su najviše ponuda dobili za napadača i najboljeg strelca Rikarda Gomeša, a poslednje informacije govore da je najunosnija bila ponuda iz Saudijske Arabije.
 
''Žurnal'' otkriva da je jedan tamošnji klub ponudio Partizanu čak 4 miliona evra za Rikarda, da je napadač crno-belih navodno već bio ''spakovao kofere'', ali je na kraju ipak stigao negativan odgovor iz Humske.
 
Naime, crno-belima je odgovarala visina sume koja im je ponuđena, ali je problem bio što su Arapi ta četiri miliona nudili u ratama i nisu želeli da tu odluku promene.
 
Rikardo je, bar za sada, ostao u Humskoj, nastupio je u drugom poluvremenu meča sa Šahtjorom, ali još postoje šanse da je do kraja ovog meseca javi i neki od kineskih klubova kome je potreban stranac na poziciji napadača.
 
Neizvesnost, dakle, i dalje postoji, mada su sve manje šanse da Partizan ove zime ostane bez svog najboljeg strelca.
sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: