Partizan za derbi spremio "huk sa tribina"

Nacionalni sport - Utorak 02.03.2021 - 12:56

Po uzoru na utakmice liga "petica", Lige Evrope i Lige šampiona, FK Partizan pokreće zvučnu platformu koja simulira prisustvo navijača na stadionu.

Zamena za pune tribine FOTO: YouTube/screenshot Zamena za pune tribine FOTO: YouTube/screenshot
Aktiviranjem različitih opcija tokom prenosa, gledaoci će imati osećaj da je publika prisutna na stadionu kroz konstantno navijanje, odnosno "huk sa tribina", dok će se efekti razlikovati u zavisnosti od dešavanja na utakmici, odnosno da li su u pitanju šansa, postignut gol i slično.
 
"Kako zbog pandemije Kovid-19 u našoj zemlji nije moguće prisustvo navijača na stadionima, FK Partizan želi da obogati atmosferu prenosa svojih utakmica i na ovaj način se pridruži evropskim i svetskim standardima. Sama ideja o primeni zvučnih efekata tokom utakmice postoji od početka sezone, a realizovana je kada su se stvorile i tehničke mogućnosti da ovu ideju sprovedemo u delo. Nadamo se da će fudbalska publika, posebno Partizanova, uživati u tome, kao što uživa u igri svojih ljubimaca“, izjavio je direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović.
 
Partizan je prvi došao na ovu ideju u domaćem prvenstvu, te će stoga ona biti premijerno puštena na utakmici 25. kola Linglong Superlige Srbije protiv Vojvodine.
 
"U planu je implementiranje zvučnih efekata i tokom prenosa utakmica drugih klubova“, ističe glavni i odgovorni urednik TV Arena Sport Ivan Radulović.
 
Meč Partizan – Vojvodina igra se u utorak sa početkom od 16 časova.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: