Ponovo derbi, Zvezda izašla kao pobednik

Nacionalni sport - Ponedeljak 18.02.2013 - 09:59

Kapiten Crvene zvezde Igor Rakočević izjavio je da je pobeda nad Partizanom bila jako bitna pred završnicu ABA lige.

 

Rakočević je postigao 20 poena i imao šest asistencija u pobedi svog tima od 84:76.
 
"Mislim da je ovo bitna pobeda. Pobedili smo večitog rivala i naravno poboljšali naše šanse da završimo ABA ligu kao prvi. Moramo da dobijemo sve do kraja i da čekamo kiks Igokee. Izuzetno agresivna utakmica, imali smo greške, iskoristili smo na poluvremenu savete trenera i skidali razliku poen po poen", rekao je Rakočević. 
 
Rakočević je naglasio da mu je drago što nije bilo nijednog incidenta. 
 
"Kada smo krenuli da igramo kao u Kupu, stvari su se okrenule u našu korist. Drago mi je što nije bilo nijednog incidenta, ovako treba da izgleda košarka, ne kao u Kragujevcu. Hvala navijačima na podršci i igračima Partizana na fer i korektnoj borbi. Bilo je lakše igrati sada protiv Partizana, nego na Kupu, jer nismo igrali tri dana zaredom. Nismo se još oporavili od Kupa, to smo platili porazom od Ulma, ali smo protiv Partizana uspeli da vratimo svoju igru", zaključio je kapiten Zvezde"
 
 
 
 
B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: