Prekinut meč, nastavak u ponedeljak

Nacionalni sport - Nedelja 10.02.2013 - 23:22

Finale Kupa Radivoja Koraća između Partizana i Crvene zvezde prekinuto je polovinom trećeg perioda zbog nereda na tribinama.

 

Sve je počelo kada je jedan navijač Zvezde došao do tribine sa fanovima Partizana i pokušao da zapalio zastavu, ali je 'uhvaćen'. "Grobari" su krenuli na njega, na šta su "delije" odmah reagovale.
 
Bačene su dimne bombe, a ekipe su se momentalno povukle u svlačionice. Sukob navijača se preselio se na tribine koje je policija počela da prazni. Huligani su obuzdani.
 
Domaćin okršaja kragujevačka dvorana "Jezero" je bila popunjena, a timovi su imali podjednaku podršku sa tribina. Uoči meča nastalo je koškanje u loži u kojoj su navijači "crveno-belih", ali je policija brzo intervenisala i smirila situaciju. Čim je Partizan izašao na parket na zagrevanje, Dragan Milosavljević je pogođen upaljačem, koji je bacio nazad na tribinu. 
 
Finalu KRK prisustvuju čelnici Košarkaškog saveza Srbije, predsednik Dragan Đilas i potpredsedsednici Dejan Bodiroga i Dejan Tomašević, te selektor reprezentacije Dušan Ivković. 
 
Tu su zatim najbolji srpski plivač u istoriji Milorad Čavić, kapiten VK Radnički i bivši kapiten VK Partizan Vanja Udovičić, kao i prošlosezonski trener Partizana Vlade Jovanović. Među VIP zvanicama je i Srđan Đoković, otac najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića. 
 
Duel 'večitih' na društvenim mrežama prate nekadašnje zvezde dva tima, Nenad Krstić i Jan Veseli iz Partizana, a Marko Kešelj i Vladimir Štimac iz Zvezde. 
 
B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: