PROKOCKANE ŠANSE SKUPO KOŠTAJU! Laslo Đere uzeo set 14. teniseru sveta, pa ispustio plasman u finale u Argentini

Nacionalni sport - Nedelja 09.02.2020 - 16:00

Naš teniski reprezentativac Laslo Đere nije uspeo da se plasira u završnu borbu za trofej na ATP turniru koji se na šljaci igra u argentinskoj Kordobi.

Meč je potrajao tačno dva sata FOTO: Reuters Meč je potrajao tačno dva sata FOTO: Reuters
Od njega je u polufinalu bio bolji 14. teniser sveta, domaći takmičar Dijago Švarcman, koji je trijumfovao sa 6:1, 1:6, 6:2.
 
Meč je potrajao tačno dva sata, a Đere, koji je 39. na ATP listi, nije uspeo da na krilima sjajno odigranog drugog seta nastavi u sličnom stilu i u trećem.
 
Imao je naš tenser dve brejk šanse na početku odlučujuće deonice, pa je odmah potom doživeo brejk. Već u sledećem gemu imao je dve nove takve prilike, a zatim još jednu kada je gubio sa 5:2. Švarcman je na kraju upravo brejkom - prošao u finale.
 
U meču za titulu igraće protiv 31. igrača sveta, Čileanca Kristijana Garina, koji je sa 2:&, 6:2, 6:2 savladao Andreja Martina iz Slovačke.
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: