Prvi uspeh srpskog tima u Tokiju, Arsić u četvrtfinalu

Nacionalni sport - Petak 23.07.2021 - 13:33

Srpska veslačica Jovana Arsić plasirala se u četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju, u sklfu, pošto je u kvalifikacionoj trci zauzela treće mesto

FOTO: VSS FOTO: VSS
Arsićeva je prva srpska takmičarka na Igrama koja je izašla na borilište, a ostvarila je vreme 7:46,74, iza Novozelanđanke Eme Tvig (7.35,22) i Holanđanke Ane Souver (7.39,96). Četvrtfinale je na programu u nedelju.
 
Imala sam tremu, najviše zbog karantina u kojem smo bili, ali zadovoljna sam, izjavila je veslačica Jovana Arsić, prva srpska takmičarka koja je nastupila na Olimpijskim igrama u Tokiju.
 
"Zadovoljna sam kako sam izveslala trku. Četvrtfinale me očekuje u ponedeljak, videla sam da imam snage i sledeći cilj je plasman u polufinale. Možda sam na kraju veslala malo rezervisano, želela sam da sačuvam snagu za naredne trke. Ovo je više bilo upoznavanje sa stazom i konkurencijom", izjavila je Arsićeva.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: