Radnički MOLI za testove: Trojica zaraženih, a sedmorica imaju simptome

Nacionalni sport - Sreda 08.07.2020 - 12:32

Klub iz Niša traži testove kako bi mogli da izoluju zaražene i počnu pripreme sa zdravim igračima.

Pripreme Radničkog još nisu počele FOTO: YouTube screenshot Pripreme Radničkog još nisu počele FOTO: YouTube screenshot
Posle petorice u Crvenoj zvezdi, trojice u Spartaku i dvojice u Partizanu, saznali smo i da pozitivnih na COVID-19 ima i u Radničkom. "Sportski žurnal" prenosi da su inficirani Stefan Mihajlović i Nikola Čumić, uz jednog člana stručnog štaba, a da su Nišlije uputile poseban apel.
 
Naime, zbog epidemiološke situacije na jugu Srbije, pripreme Radničkog još nisu počele, a zbog problma koji imaju Nišlije uputili su pismo FSS, Kriznom štabu grada Niša, Batutu i gradonačelniku Bulatoviću.
 
"Poštovani, Radnički ima u prvom timu dvojicu inficiranih igrača COVID-19, Stefana Mihajlovića i Nikolu Čumića, kao i jednog od članova stručnog štaba trenera Davora Berbera. Takođe, još sedmorica fudbalera javila su se klubu da osećaju simptome koji ukazulu na korona virus. Kako pripreme za novu sezonu počinju u celoj Srbiji, molo vas da nam u skladu sa zakonskim mogućnostima i vašim ovlašćenjima omogućite testiranje celog tima da bismo moglo da izolujemo one koji imaju virus i pozitivni su i kako bi sprečili širenje epidemije, jer nam je zdravlje najvažnije. Ne želimo da izlažemo opasnosti nijednog pojedinca", napisale su Nišlije i dodale:
 
"Takođe, molimo vas da nam uputite i upustva i instrukcije kako da se ponašamo i kako da postupamo u ovoj situaciji".
 
"Žurnal" piše da do sinoć u Radničkom nisu dobili odgovor na zahtev za nabavku PCR testova.
Sportski žurnal, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: