RTS prenosi finale Kupa Srbije

Nacionalni sport - Četvrtak 26.05.2022 - 12:45

Navijači širom Srbije moći će da gledaju duel Crvene zvezde i Partizana vredan trofeja u najmasovnijem takmičenju

FOTO: Screenshot FOTO: Screenshot
U Srbiji već postoji veliko nezadovoljstvo zbog toga što televizije sa nacionalnom frenkvencijom nemaju prava za prenos klupskih domaćih prvenstava u najpopularnijim kolektivnim sportovima – fudbalu i košarci. Još gore, većina nije u prilici ni domaća prvenstva da isprati u pomenutim sportovima i ne bi ni večerašnji večiti derbi u finalu Kupa Srbije, da se kojim slučajem RTS nije na kraju dogovorio sa Arenasport televizijom u vezi sa sticanjem prava na prenos duela između Crvene zvezde i Partizana od 18 časova.
 
Kako Telegraf saznaje, nosilac TV prava TV Arenasport sklopila je dogovor sa javnim servisom. To praktično znači da će čitava Srbija biti u prilici da gleda četvrti ovosezonski duel dva tima. Prenos će takođe biti i na Arena premium 1.
 
Crvena zvezda brani trofej koji je osvojila prošle sezone na penale upravo protiv Partizana. Crveno-beli su proteklog vikenda i osvojili titulu, a ovo će im biti prilika za drugu uzastopnu duplu krunu, dok će crno-belima biti šansa da trofejom završe sezonu.
 
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: