Šćepanović: Ovo je Partizan! Ne da može, mora ovako!

Nacionalni sport - Sreda 07.10.2020 - 13:36

Trener Partizana Vlado Šćepanović je posle prve pobede u sezoni istakao da njegova ekipa u svakoj utakmici mora da igra kao protiv Venecije.

Vlado Šćepanović FOTO: ABA, KK Partizan NIS Vlado Šćepanović FOTO: ABA, KK Partizan NIS
"Teška utakmica protiv odličnog protivnika, ali odigrali smo sa velikom energijom i zabeležili važnu pobedu," rekao je Šćepanović i potom se osvrnuo na uvodni poraz od Huventuda.
 
"Meč sa Huventudom uopšte nije bio problematičan. Kada dođete do 15 poena prednosti i i kasnije izgubite, a imali smo deset situacija da završimo meč, je nešto što se dešava u sportu i mi smo za to krivi. Nekad lopta uđe, nekad ne. Bila je to veoma dobra utakmica protiv vrhunske ekipe koja u svojim redovima ima dvojicu evroligaških igrača i koja posle četiri koja u Španiji ima učinak 3-1."
 
Strateg Beograđana je naglasio da je ekipa protiv čačanskog Borca bila emotivno ispražnjena, ali da to ne sme da bude alibi.
 
"Protiv Borca se dogodilo nešto što se dogodi jednom u godinu dana. Vratili smo se emotivno i mentalno ispražnjeni iz Badalone, a nije lako za jedan dan da sve bude u najboljem redu posle takvog poraza. Borac će tek da pokaže da je dobra ekipa. Nije alibi, ali to nismo bili mi. Ovo večeras je ekipa Partizana."
 
 
Šćepanovića ne brine nešto lošiji šut za tri poena na stzartu sezone.
 
"Igrao sam košarku 20 godina i ne možete da očekujete na početku sezone da šut bude na visokom nivou. Pogotovo posle duge pauze. Dešavaju se velika iznenađenja u svim takmičenjima jer je to nešto na šta nismo mogli da utičemo. Šut dolazi sa samopouzdanjem, sa dobijenim utakmicama, sa dobrom odbranom... Taj segment me ne brine, bićemo na visokom nivou."
 
Partizan u subotu dočekuje Budućnost, koja je sjajno počela sezonu u oba takmičenmja.
 
"Ne pričam o broju poena koliko ćemo da postignemo, već o energiji, ona je jedino merilo. Partizan mora ovako da igra, energetski Partizan, ne da može, nego mora da igra," kaže Šćepanović.
 
Crno-beli u sledećem kolu gostuju Uniksu u Kazanju.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: