Srbija bez Ivanovića na Jermeniju?

Nacionalni sport - Petak 10.10.2014 - 05:48

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović najverovatnije neće igrati na utakmici sa Jermenijom na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016.

Starsportphoto Starsportphoto

Selektor Dik Advokat na Ivanovića neće moći da računa zbog povrede zgloba i velikog otoka koji lekari pokušavaju da saniraju i osposobe ga bar za duel sa Albanijom, u utorak u Beogradu.

Desni bek Čelsija je, inače, stigao povređen na pripreme "Orlova", a klub iz Londona je od Fudbalskog saveza Srbije tražio da se on vrati u Englesku. Ivanović je uprkos tome odlučio da ostane uz reprezentaciju.

Prethodnih dana, od okupljanja reprezentacije nije se ni pominjalo da bi Ivanović mogao da propusti susret u Jerevanu, koji se igra u subotu u 18 časova. On je čak normalno trenirao sa timom, a po dolasku u Jermeniju se normalno šetao po stadionu i davao intervjue.

Kako prenose mediji, ukoliko Ivanović definitivno ne bude u timu za meč sa Jermenijom, starter će biti Nenad Tomović.

B92, VEČERNJE NOVOSTI, OK RADIO,

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: