Srbija saznala protivnika u potencijalnom baražu Lige nacija

Nacionalni sport - Subota 16.11.2019 - 14:10

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Norveške u baražu Lige nacija, ukoliko putem kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ne obezbedi plasman na EURO 2020

Srbija će imati još jednu šansu za plasman na EURO FOTO: fss.rs Srbija će imati još jednu šansu za plasman na EURO FOTO: fss.rs
Fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Norveške u baražu Lige nacija, ukoliko putem kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ne obezbedi plasman na EURO 2020.
 
"Orlovi" i dalje imaju teoretske šanse da se kroz kvalifikacije plasiraju na šampionat Starog kontinenta, pošto im je u poslednjem kolu potreban kiks Portugala protiv Luskemburga i pobeda nad Ukrajinom.
 
Ukoliko Portugalci opravdaju ulogu favorita, Srbija će imati još jednu šansu za kartu za Evropsko prvenstvo.
 
U petak veče Norveška je izgubila šansu da putem kvalifikacija obezbedi vizu, što znači da će nam upravo ova selekcija biti protivnik u polufinalu baraža Lige nacija.
 
U drugom polufinalu igraju Škotska i Bugarska, a pobednik baraža plasiraće se na EURO 2020, koji se odražava od 12. juna do 12. jula u dvanaest gradova Evrope (Rim, Bilbao, Minhen, London, Amsterdam, Dablin, Glazgov, Sankt-Peterburg, Baku, Budimpešta, Bukurešt, Kopenhagen).
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: