Tipsarević organizuje turnir, Lajović i Troicki u Beogradu

Nacionalni sport - Petak 15.05.2020 - 12:04

Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević potvrdio je da će se na terenima njegove Akademije u Beogradu odigrati turnir na kojem će između ostalih učestvovati Dušan Lajović i Viktor Troicki. Planirano je da turnir pod nazivom "Prvenstvo Istočne Evrope" počne 15. juna u Beogradu.

Početak turnira je planiran za 15. jun FOTO: Getty Images Početak turnira je planiran za 15. jun FOTO: Getty Images
Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević najavio je na društvenim mrežama da će se u Beogradu održati jedan od prvih turnira nakon prekida sezone zbog pandemije koronavirusa.
 
„Posle mnogo izazova, napornog rada, prepreka i velikog angažovanja svih u organizaciji turnira, konačno smo spremni da najavimo " Prvenstvo Istočne Evrope " turnir." napisao je Janko na istagramu.
 
Na turniru su svoje učešće potvrdila dvojica naših tenisera Dušan Lajović i Viktor Troicki.
 
Pored njih na turniru učešće su potvrdili Damir Džumhur (BiH), Patrisija Marija Tig (Rumunija), Dalila Jakupović (Slovenija), Danka Kovinić (Crna Gora), Dimitar Kuzmanov (Bugarska)...
 
Početak turnira je planiran za 15. jun, a igraće se na terenima teniske Akademije „Tipsarević".
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: