Trajković: Gura se da Crvena zvezda bude prva

Nacionalni sport - Četvrtak 20.03.2014 - 06:33

Odbrambeni fudbaler Partizana Branislav Trajković kazao je za “Večernje novosti“ da se u Crvenoj zvezdi ponašaju kao da su već osvojili titulu.

BETA/AP BETA/AP

- Nije moje da pričam, ali cela država vidi da svi guraju da Zvezda bude prva. Mislim da će to morati da dokažu, ali ne kroz novine i javnost. Mi smo ubedljivo najbolja ekipa i to ćemo dokazati tamo gde bi i trebalo, na terenu. Oni se ponašaju kao da su već osvojili titulu, a moraće baš da se pomuče da nas svrgnu sa trona. Nije ništa gotovo - kazao je Trajković.

Trajković je u januaru iz Vojvodine došao među crno-bele.

- I pre dolaska u Partizan sam znao da je ovo najveći klub u državi, a posle skoro dva meseca na novoj adresi jasno je da je ovo institucija. Ovo je sredina koja zahteva dokazivanje na svakom treningu i utakmici, što meni prija.

Svako ko nije spreman na pritisak, nije ni za Partizan. Što se tiče igre, iz utakmice u utakmicu pokazujemo da igramo sve bolje. Bez obzira na to što nam Zvezda beži bod, mislim da ćemo biti prvi i ove godine - kaže Trajković za Novosti.

Štoper crno-belih pozvao je navijače da podrže tim u predstojećim mečevima.

- Imali smo dobru atmosferu i protiv Radničkog, ali bih ovom prilikom poželeo da tribine budu još punije, stvarno su nam navijači potrebni u ovom trenutku. Veliki je pritisak na nama i zato su nam "grobari" potrebni da zajedno odbranimo titulu - zaključio je Trajković.

U sledećem, 20. kolu Jelen Superlige Partizan na svom terenu dočekuje Slobodu.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: